facebook

Курсове по смехотерапия и самаусъвършенстване от Моника Балаян

ВНИМАНИЕ! МЕДИТАЦИЯ!


malsolnceМили мои, здравейте! 

Ние ще се срещнем с Божията помощ, реално ще се прегърнем, ще усетим топлината на безкрайната Любов и Благодарност, които имаме един към друг, много радостни и щастливи моменти ще изживеем заедно!

Ще дойде това време!

gotovo

Тези, които бяха на майсторските класове помнят как се обединихме и чрез групата ни във Viber направихме силни медитации, които помогнаха за овладяване на тежки ситуации.

За всяка ситуация медитацията беше различна.

Заедно и с Божия помощ помогнахме за спиране на урагана, който връхлиташе към Хаваите, защото там живееше един от нас - нашия приятел Илин, който ни даде разрешение да се намесим. Стана така, че ураганът се трансформира в дъжд :)))

sss

 

Добре се получи! Благодаря ви! 

 

Заедно и с Божия помощ се намесихме в ситуацията в Шри Ланка когато избухнаха терористичните атаки и въведоха военно положение. Връзката с далечната страна стана предстоящия наш Майсторски клас, който очаквахме да проведем там. И Слава Богу  успяхме, дори BBC се впечатли от нашата група. Нашият престой в Шри Ланка беше абсолютно безопасен и то във времето, в което нито една държава в света не разрешаваше посещение на своите граждани.

Нашата група показа пример на осъзнатост, състрадание и човечност. Предварително променихме ситуацията по време на общите медитации и нашето пътуване беше осигурено с прекрасно изживяване без да пострада нито един от нас. Със своето участие помогнахме и на чудесната Шри Ланка да повярва в тези трудни времена, че ЛЮБОВТА ще спаси света!

sss

 

Добре се получи! Благодаря ви!

 

Вие сами се обединихте и вашата помощ стигна до мен точно когато се решаваше дали ще живея на тази планета!

sss

 

Добре се получи! Благодаря ви!

 

 

Ще се срещнем и имам много неща да споделя с вас, ще дойде време и за това.

gotovo

Сега е дошло време пак обединим нашите сърца и души в медитация, без демонстрация и интернет изяви колко добри неща правим, за да помогнем с нашата обща сила и с Божия помощ да приключи пандемията, независимо от това какво мислим за нея ние или някой друг.

Няма значение кой вярва в нашата медитация, в това какво правим или кой се надсмива. Дори няма да гледаме в тяхната посока, няма да мислим за тях и няма да  спорим с тях, а ще пазим себе си и своите безценни нерви.

Важното е да се разреши проблемната ситуация и да се  върнем към своя нормален живот по - силни, по - здрави и по - адаптирани към различни непланирани срещи, за да живеем дълъг и щастлив живот.

За да разберем за каква медитация става дума, трябва да осъзнаем какво е значението на думата «вирус». В превод от латински virus значи отрова. 

Медитацията ни цели ДА ИЗГРАДИМ ИМУНИТЕТ СРЕЩУ ОТРОВИТЕ - психически, емоционални и физически.

По - нататък ще направя курс за усилване на имунитета отвътре, а не с добавки :)

Медитацията на нашата група ще работи на принципа на Wi-Fi  и така ще попълним редовете на тези, които сега активно помагат на човечеството да изгради силен имунитет към вирусите както физически, така и психически и емоционални.

След нашата работа сами ще забележите как другите хора започват да говорят неща, които вие сте осъзнали по време на медитацията без да сте ги споделяли.

Ще станете свидетели как хората ще започнат да осъзнават дори манипулациите, но няма да им се поддават и то без да спорят, без да губят време и енергия.

Ще забележете как те започнат да осъзнават и правят нещата, които вие дори не сте изрекли с думи, но сте ги мислили и знаели.

Ще видите как вирусите без значение физически, психически или емоционални ще загубят своята сила и ние като човешка популация с Божията помощ ще се адаптираме към новата «екология» и ще навлезем в своята перфектна възраст.

Вярвам, че Господ ще помогне и този път да направим добро!

iu 10

 Всеки ден в 22.00 часа

Всички заедно ще направим изключителна силна медитация;

"Копието на съдбата", може и "Копието на Лонгин" или "Копието на милосърдието". Наречете я така, както по - добре ви звучи.

Ще правим медитацията всеки ден без пропуск, докато пандемията официално бъде обявена за приключена.

Медитацията ще заеме от 3 до 5 минути.

Седнете удобно, а може и да легнете.

Подготовителен етап

Дишане - Вдишвате дълбоко и леко издишвате - 5 пъти.

Дъга

iu 3

 

Пуснете всички цветове на дъгата през себе си без да мислите специално за цветовете, направете го без напрежение.

 

Благодарност мисловно с думи;

iu 4

 

към своето тяло, своя живот, към всички предизвикателства, с които сега се срещате, към планетата Земя, към цялата флора и фауна, към всички хора на планетата, към всички обитатели във вселената, към космоса, към каквото се сетите и към каквото искате.

 

Основен етап

Мисловно с думи запознайте КОПИЕТО с вас: "Аз съм...име фамилия, къде живеете", дори това да ви изглежда смешно...

Визуализация:
Представете си,че около КОПИЕТО са цветовете на дъгата и от самото КОПИЕ се излива светлина към планетата Земя.

Пуснете видеото за да видите образи и чуете музиката.

Обръщение: Кажете молба със свои думи - молба за себе си, за своето семейство, за своята държава, за цялото човечество и планетата, за общото Благо! 

Например: "Моля те, помогни на мен и моето семейство, на цялото човечество, на планетата Земя да преодолеем всички манипулации и трудности, вируси и инфекции, без вреда за нас и да се върнем към нашия нормален живот, който обичаме. Да бъде воля Божия! Благодаря!"

Завършващ етап

Вдишвайте дълбоко и леко издишвайте - 5 пъти. 

Благодаря ви!

Моника Балаян

iu 12

В общата медитация ще се включат и наши приятели от Канада, САЩ, Исландия, Австралия, Русия, Хаваи, Франция, Армения, Африка, Бахрейн и Германия.

 Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Радвай се на природата

Бъди щастлив

Контакти

Адрес София:

София Център Порто Лагос 1

Телефони: 

02 419 37 22

0898 23 83 38