Вход Регистрация


image

Хайделберг - Смехотерапия I ниво

Направихме изследване в нашата лаборатория Mneuro. Целта на изследването беше да разберем как упражненията, които преподаваме на Смехотерапия с Моника Балаян, влияят на мозъка в реално време. 

Можете да видите какво се получи:

Какво представлява курсът по Смехотерапия - първо ниво?   

СмехоТерапията е ОЗДРАВИТЕЛНА ПРОГРАМА, която включва в себе си Смях + Терапия - комплексна работа със здравето на човека.

Всеки ден по време на курса се работи на 3 нива - ментално, емоционално и физическо, за да се махнат причините за болестта, а не следствията.

И като закономерност се постигат - добро самочувствие, освобождаване от стреса, осезаеми здравословни резултати (повишаване на имунитета, нормализиране на кръвното налягане, на работата на сърдечно-съдовата система, хормонален баланс, пикочно-половата система, опорно-двигателния апарат, подобряване на зрението и много други)
И всичко това без борба и без насилие над своя организъм, а като осъзнат доброволен избор да избереш най-доброто за себе си.

Странични ефекти от оздравителния курс по СмехоТерапия  са: подмладяването, желанието да живееш, удоволствието от живота, новите планове. 

За някои това прилича на чудо, но упражненията и техниките, които са включени в курса са подбрани по такъв начин, че чудото да стане предсказуемо.

Курсът включва:

• Лечебна гимнастика - дихателна, ставна и за гръбнака 

• Пречистващи техники - за махане на емоционални блокажи, пречистване на вътрешните органи, черния дроб, бъбреците, чревния тракт, кръвоносните съдове. 

• Релаксиращи упражнения, които осигуряват дълбоко отпускане на емоционално и физическо ниво и разтоварване на ментално ниво. За да презаредите батериите. 

• Възстановяване на зрението по методиката на доктор Бейтс, лекар-офталмолог, който още преди 100 години разработва системата за възстановяване на зрението по неоперативен начин.

• Терапевтичен Смях, който зарежда тялото със здраве, душата - с радост, а живота - с нов свеж полъх, независимо от възрастта, манталитета и пола.

• Трансформиращи техники, благодарение на които е възможно преобразуването на болката - в радост, на болестта - в здраве, на тъгата - във веселие, на сълзите - в смях. 


Нито един курс по СмехоТерапия не се повтаря, дори и упражненията да са подобни, тъй като начинът, по който се провежда занятието, зависи от групата. Защото всеки път на курса идват различни хора, за които се осигурява индивидуален подход.

Важното е всеки човек на курса да намери своя път към здравето, щастието и любовта!!!

Искаш най-краткия път към здравето, търсиш възможности? 

Ние сме с теб!

Искаш да познаеш себе си, да намериш своя път? 

Ние сме с теб!

Искаш да развиеш себе си, да се качиш на ново ниво в живота си? 

Ние сме с теб

Ако нищо не искаш, само направи усилие и премини прага от апатията към курса по СмехоТерапия и Ние сме с теб! 

        ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДИМ!

Провежда се от Моника Балаян!

Продължителност:
2 поредни дни по 3 часа, от 18:00 до 21.00
Всички материали са включени в цената на курса.
 
Германия - Централен офис
 ТЕЛ:  +49 173 328 91 76 Гаяне Саакян

Виж и онлайн курсове

Хайделберг - Смехотерапия I ниво

300 лв
  • Какво е включено?
    • Присъствено обучение

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване